Expositie 30 maart t/m 4 mei

Elly van der Graaf – sierraden

Bij Elly van der Graaf is de vormgeving, naast de draagbaarheid het uitgangspunt. De uitvoering, met oog voor detail, is vaak in zilver. De kleur en eigentijdse uitstraling van zilver combineert mooi met veel natuurlijke stenen. Steeds op zoek naar nieuwe uitdagingen verwerkt ze ook unieke slijpsels uit eigen slijperij. Of een combinatie…….

website: https://naturebyelly.nl/

Milian van Stokkum – beelden

In haar werk komen thema’s als kwetsbaarheid en identiteit tot vorm. Verlies van onschuld, de gelaagdheid die ze in het leven ervaart. In haar tekeningen, schilderijen en ruimtelijke werken creĆ«ert ze een wereld waar tegenstellingen en spanningsvelden bij elkaar komen.
Met de ruimtelijke werken kan ze zich fysiek verhouden, eromheen lopen, ze aanraken, vastpakken. Ook hier wil ze uitdrukking geven aan ervaringen in het leven, de verbanden en diepere lagen. Er bestaat een wisselwerking tussen de beelden, ze vullen elkaar aan. Bij het bouwen maakt ze gebruik van diverse materialen (hout, keramiek, textiel, ijzer, gips), hierbij spelen de huid en de kleur van de materialen, de maat en de verhoudingen een grote rol.

website: http://www.milianvanstokkum.nl/

Carel Velthoen – schilderijen

De onderwerpen van zijn schilderijen zijn divers, van landschap tot abstract; vaak kleurrijk en verschillend van formaat.
In zijn atelier pART2u in Lieren geeft hij schilderlessen.

Hij exposeerde in eigen atelier/galerie en verschillende keren in De Ruitersmolen in Beekbergen, een voor hem zeer vertrouwde plek in de omgeving waar de kunstenaar opgroeide en die hem ook inspireert in zijn werk.
Hij werkt voornamelijk met acrylverf op doek en papier.