Expositie 21 april t/m 26 mei

Jan Gerber

Jan Gerber is fotograaf. Veel van zijn werk bestaat uit realistisch uitziende creaties die zijn gemaakt door veel foto’s samen te voegen tot één fotocollage.  Zo creëert hij fictieve surrealistische werelden door ideeën vanuit mijn fantasie  d.m.v. foto’s manifest te maken. Hierbij worden soms soms tot 80 foto’s gebruikt.

De laatste jaren is hij weer meer terug naar geënsceneerde fotocollages gecombineerd met de mogelijkheden in fotobewerking. Deze expositie is een dwarsdoorsnede van werk van de laatste jaren .

Website: www.jcgerber.com

Floor Kaspers

Floor Kaspers is een glaskunstenaar uit Den Haag. Ze werkt als glasblazer en maakt doeken van kleine kralen. Haar sculpturen zijn samengesteld uit honderden handgemaakte componenten met gesmolten glas. De werken zijn vaak geïnspireerd op kleuren en vormen uit de natuur. Bij de expositie in Galerie H10a wordt voor het eerst het werk ‘Glass lawn’ tentoongesteld, een tafel met een haast levensecht grasveld.

Website: www.floorkaspers.nl

Expositie 2 juni t/m 7 juli

Andries Fidder

Andries werkt naar aanleiding van situaties die hem treffen en in zijn herinnering worden “vastgezet”.
De relatie tussen mensen is een terugkerend thema. Dat kan zichtbaar worden in abstracte en meer figuratieve stijl. Zijn schilderijen en beelden zijn een uitvloeisel van zijn zoektocht naar verwondering. De thema’s die hij gebruikt dragen dit in zich. De mens in verbondenheid met de schepping waarin het dier soms een bijzondere plek inneemt, een incarnatie van de personages die op het doek verschijnen.  Het leven zelf is zijn grootste de fascinatie, vooral de emoties en de kwetsbaarheid van mensen.

Website: https://afidderart.weebly.com/

Maarten Luijk

Maarten brengt bijzondere  mythen  tot leven in zijn beelden of beelden groepen.
In zijn wer laat hij een groot respect  zien voor alles wat met de natuur te maken heeft en wat de natuur en zijn bewoners te bieden heeftaan mystiek, verhalen en vertelsels. De natuur en haar wezens zijn een onuitputtelijke  bron van inspiratie, een bron van waaruit maarten met gevoel een beeld kan creëren. Zo worden vaak dieren met mystiek door hem uitgebeeld,  zoals de raaf en de uil.