201512_affiche

Van zondag 29 november tot zondag 20 december is heel Galerie H10a ingericht als expositieruimte van Kunstenaarscollectief H10a.

December is een periode waarin velen op zoek gaan naar iets origineels om een ander te verrassen. Het zijn dan ook hoogtijdagen voor boekwinkels, juweliers, speelgoedparadijzen, warenhuizen etc.

Temidden van dat commerciële geweld biedt Galerie H10a aan de Christiaan Geurtsweg een collectie van unieke beelden voor binnen en buiten, keramiek voor een plekje in huis dat een verfijnd accent verdient en schilderijen of tekeningen die een heel interieur een ander aanzien geven.

Galerie H10a pakt uit, een hele maand lang met een variatie aan kunstobjecten en stijlen. Geen seizoensopruiming of uitverkoop, maar wel een aanbod van betaalbaar naar kostbaar. En daarbij worden schilderdemonstraties gegeven en kunt u de deelnemers allerlei vragen stellen.

Tegelijk is dit ook de laatste expositie van Galerie H10a aan de Christiaan Geurtsweg. Per 1 januari verhuist het collectief naar een nog mooiere plek: Vosselmanstraat 300, tegenover het CODAmuseum. Daar zet de galerie haar activiteiten voort met dezelfde kwaliteit.

Nu iedere zondag pakt Galerie H10a dus uit met beelden van Kees Woestenenk, keramiek van Ineke Moes en schilderijen van Kees en Amy Blom, Hans Bulder, Anneke Eggermont, Marije Huiskamp, Ton van Kooten, Karim Omayri, Roel Ottow, Ranko Skenderija, Sonia Woestenenk en Gera Zoet.

De opening van de expositie is op 29 novemberr om 14.00 uur.